https://vitaal-vet.nl/uploads/producten_1_20170711_074653.jpg

Over ons

Vitaal-vet

Vitaal-vet is in 1994 begonnen met het produceren van schapenvetblokjes voor de hond. Sindsdien heeft het bedrijf zich verder gespecialiseerd op het gebied van honden, katten en vogel voeding, waarbij verschillende productvormen en smaken zijn ontwikkeld. Hierbij is gereinigd schapenvet het primaire product, en zalmolie het secundaire product. De producten van Vitaal-vet worden onder private label geproduceerd en zijn in diverse landen in Europa verkrijgbaar. Het bedrijf beslaat een oppervlakte van 500m2 en is gevestigd te Bodegraven.

The Fatory

Om beter te kunnen aansluiten op onze ambities en groei op de internationale markt is hebben wij in 2017 onze naam veranderd in The Fatory. Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking, gebruik wilt maken van onze professionele productielijnen of wellicht zelf een idee heeft voor een nieuwe smaak, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Kijk voor meer informatie op onze nieuwe (verwijderen) website in het leven geroepen. Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking, gebruik wilt maken van onze professionele productielijnen of wellicht zelf een idee heeft voor een nieuwe smaak, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Kijk voor meer informatie op onze website.

Milieu

Alle producten worden in een gekoelde ruimte geproduceerd. Tijdens het productieproces worden alle producten gebruikt en blijft er nagenoeg geen afval over. Dit maakt Vitaal-vet een bedrijf dat oog heeft voor het milieu en erop gericht is zo efficiënt mogelijk te produceren. Vitaal-vet beschikt over een opvangput waarin afvalwater opgevangen wordt en gescheiden blijft van het milieu.

Uitbesteden

Verpakkingswerkzaamheden worden voor het grootste gedeelte uitbesteed aan de sociale werkplaats te Zwammerdam. Hiermee komt Vitaal-vet de vraag voor extra werk binnen de sociale werkplaats tegemoet en is Vitaal-vet in staat haar producten moeiteloos en adequaat af te leveren.

Vooruitzicht

Kwaliteit kan alleen gewaarborgd worden wanneer het hele productieproces op een nauwkeurig voorgeschreven en gecontroleerde wijze wordt uitgevoerd. Daarvoor is het GMP keurmerk in het leven geroepen. Een fijne erkenning van de kwaliteit die wij altijd nastreven. Op het moment van schrijven bevindt Vitaal-vet zich in het proces om zich GMP te laten certificeren. Middels dit certificaat wil Vitaal-vet streven naar een perfecte kwaliteit van haar producten.

Experimenteren

Heeft u als bedrijf interesse in het samenwerken met Vitaal-vet, of zou u uw product willen testen via de middelen waar Vitaal-vet over beschikt? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met dhr. B. de Bruijn. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website www.thefatory.nl.

Meer informatie

Vestigingsadres
Vitaal-vet
Meije 33
2411 PH Bodegraven

T 0172 685 138
E info@vitaal-vet.nl

Contact

*
*
*